Tervetuloa Aarnitupaan

In English

Esittely

Aarnitupa on hyvin varusteltu tunnelmallinen hirsihuvila Taivalkoskella kirkasvetisen ja kalaisan Kylmäluomajärven rannalla. Majoitukseen sisältyy makuupaikat seitsemälle aikuiselle (tai kuudelle aikuiselle ja kahdelle lapselle) kahdessa eri kerroksessa, takka-/saunapuut ja vene.

Lapsiystävälliset rauhaisat hiekkapohjaiset uimarannat, viereiset Kylmäluoman retkeilyalueen kalaisat erämaalammet, vaellusreitit tulentekopaikkoineen sekä Kalle Päätalon kirjojen aidot tapahtumapaikat takaavat onnistuneen loman niin perheille, kalastajille, metsästäjille ym. matkailijoille.

Järvellä voi kalastaa ilman erillistä lupaa (oma vesialue). Valtion puoleisilta vesiltä löytyy kota, pari laavupaikkaa ja lisää hienoja ranta-/uimapaikkoja. Eläimet ovat kans tervetulleita ja erillinen koirahäkki/koppi on käytettävissä. Sisäsiistit "otukset" voivat toki oleskella pirtin puolellakin :D Lähistöltä löytyy lisäksi kelkkareitit ja vaellusreitit aina Hossaan tai Kuusamoon asti ja siitä eteenpäin..

Varustus

Sähköt, vesi, puulämmitteinen sauna, takka, ilmalämpöpumppu, ilmainen wi-fi, peitot+tyynyt 8:lle, astiastot, jääkaappi, astianpesukone, pyykinpesukone, liesi/uuni, mikro, kahvinkeitin, vedenekeitin, leivänpaahdin, dvd-karaoke-radio, 46" taulu-tv, koirahäkki + eristetty koppi, vene, oma ranta, lapsivarustus...

Takka-/saunapuut ja vene ilman eri maksua.

Tutustumiskohteita

Kylmäluoman retkeilyalue

Hossa mm. kalliomaalaukset

Kuusamon suurpetokeskus

Kirjailija Kalle Päätalon kotimuseo

Jalavan kauppa Taivalkoskella

Laskettelurinteet: Syöte, Taivalvaara ja Ruka

Pentik Posiolla

Sijainti

Harjuntie 6 C, Taivalkoski

Aarnitupa kartta

Kuvia >>

Varausehdot >>

Varaukset: kalenteri / +358443846156 / aarnitupa@gmail.com